Zakelijke incasso

Incasso door advocaten

Advocaten hebben expertise en kunde. Een advocaat heeft veel meer middelen tot zijn beschikking dan een deurwaarder of incassobureau. Een advocaat staat bovendien onder toezicht van de Orde van Advocaten. Het resultaat: Effectieve en eerlijke incasso.

Razendsnel maatwerk

Wij combineren snelheid met maatwerk. Dat is uniek in onze branche. Wij vormen allereerst razendsnel een beeld van uw zaak. Op grond van dat beeld komen wij razendsnel in actie. Dat doen wij even snel als een regulier incassobureau.

No cure - No pay

Ons uitgangspunt: de debiteur betaalt voor uw kosten. Wij verhalen vrijwel altijd alle kosten op uw debiteur, zodat u 100% van uw vordering daadwerkelijk betaald krijgt. Wij noemen dit No Win - No Fee incasso.


Wacht dus niet en laat uw vordering incasseren door ervaren advocaten. Wacht niet langer en bezoek onze speciale website.

De voordelen boven een incassobureau
Advocaten kunnen en mogen meer

Een advocaat mag en kan alles wat u in een incassozaak nodig heeft, zoals beslag laten leggen, een vonnis laten executeren en procederen voor elke rechtbank.

Incassobureaus, deurwaarders en verzekeringen mogen dat niet. Zij moeten soms een zaak alsnog overdragen aan een advocaat. Daar zit u toch niet op te wachten, u wilt one stop shopping!

Onze incassodiensten worden aangeboden op onze incasso-website. U kunt daar vrijblijvend uw incasso-opdracht indienen.

Laat een advocaat uw algemene voorwaarden scannen

De Nederlandse wet kent uiteraard een eigen regeling voor buitengerechtelijke incassokosten, maar niet altijd leidt dit tot volledig verhaal van uw incassokosten op uw debiteur.

Goede algemene voorwaarden bevatten daarom altijd bedingen over betaling en wanbetaling.Incassokosten maken hiervan deel uit.

Kortom, zorg ervoor dat uw algemene voorwaarden op orde zijn. Om hier zeker van te zijn kunt u ze door een van onze advocaten laten scannen. Neem daarvoor contact met ons op.

mr. Peter W.M. Steenbergen

advocaat

Peter heeft jarenlange ervaring in de agrarische sector, zowel in geschillen als met adviezen.

0252 225253 0252 225253

 

Search