WIE BENT U?

U bent ondernemer of betrokken bij een onderneming of organisatie. U bent al cliënt bij ons of overweegt om cliënt te worden. Want u bent druk met uw onderneming en zit met vragen of loopt tegen problemen aan. U bent op zoek naar antwoorden en oplossingen. Dan heeft u behoefte aan onze deskundige bijstand. Of het nou om plannen, vragen of problemen gaat. Wij helpen u goed en snel. En wij doen dat graag.

Wat u kunt verwachten?

Wij bieden u uitstekende juridische bijstand, 25 jaar juridische expertise als advocaat, bedrijfsjurist en ondernemer. We hebben de kennis en beheersen ons vak. Onze bijstand is pragmatisch en beperkt tot de essentie. In eenvoudige en in gecompliceerde zaken. Wij zijn concreet en maken duidelijke keuzes in onze adviezen. Zodat u echt iets aan ons heeft en weet waar u aan toe bent. We handelen snel en grondig, zijn bereikbaar en bellen u terug. Uw mening, uw wensen, uw instructies en uw budget zijn belangrijk voor ons. U staat bij ons centraal.

Hoe eerder hoe beter

Juridische problemen komen echt niet uit de lucht vallen. Net als een auto of een machine heeft ook uw juridische bedrijfsvoering onderhoud nodig. Elk probleem heeft zijn oorzaak in bepaalde feiten en omstandigheden. En die heeft u zelf in de hand. Maar u bent ondernemer in uw specialisme. Dus u kunt de juridische consequenties niet altijd overzien. Wij wel, dat hoort bij ons specialisme. Wij kunnen de feiten en omstandigheden dan nog gunstig beïnvloeden. Meedenken, bijsturen, teksten verbeteren, afspraken vastleggen. Zo voorkomt u juridische problemen. Met als bijkomend voordeel dat onze bijstand en de kosten beperkt kunnen blijven. Elke Euro aan goed juridisch advies bespaart ongeveer 100 Euro aan proceskosten.

Uw zaak - onze zaak

Wij stellen het op prijs dat u ons inschakelt. Wij zijn geïnteresseerd in u en uw onderneming. Wie bent u, wat doet u en waarom doet u dat? Met welke mensen, leveranciers en afnemers, regionaal, nationaal of internationaal, de organisatie van uw bedrijf, welke contracten? Kortom, wat speelt er in uw onderneming en uw sector? Wij willen van u leren, want u bent een specialist in uw sector. En wij hopen dat u van ons kunt leren. Wij willen de juridische specialist in uw sector zijn. Wij zoeken een nauwe en plezierige samenwerking met u. Want u bent belangrijk voor ons.  

U heeft een advocaat nodig

 • U heeft een meningsverschil en dat kan een juridisch geschil worden
 • U bent gedagvaard of er dreigt een gerechtelijke procedure
 • Uw contractpartij komt zijn afspraken niet na of betaalt uw facturen niet
 • Een derde maakt misbruik van uw producten of inbreuk op uw rechten
 • U wilt werknemers aannemen of ontslaan
 • U gaat vastgoed kopen, verkopen, bouwen of verhuren
 • U heeft problemen met een bank, verzekeraar of overheidsorgaan
 • U lijdt schade of dreigt schade te lijden
 • U heeft behoefte aan een contract, algemene voorwaarden of begeleiding bij onderhandelingen
 • U wilt uw uitvinding, ras, merk, bedrijfsnaam, logo, product, boek of kunstwerk beschermen
 • U heeft behoefte aan een advies, een second opinion, even brainstormen of uw bedrijf juridisch op orde brengen

Wie zijn wij?

Do You Need Any Help?

mr. Peter W.M. Steenbergen

advocaat

   +31 (0)252 225253

   peter@steenbergenagri-legal.com/

   psteenbergen

Search