Wij dragen graag bij aan uw succes:

Zorg dat wij er vroeg bij zijn

Betrek ons vroeg bij uw zaken. Dat voorkomt veel kosten en ellende.

U bent een goede ondernemer

Een goede ondernemer heeft ook zijn juridische zaken op orde. Wij helpen u hierbij.

Het recht verandert voortdurend

Niet rechtspraak, nieuwe wetten. Wij weten wat voor u van belang is.

Het recht als toolbox

Wij weten exact wat zich in de toolbox bevindt en pakken op het juiste moment het goede gereedschap voor u. Of er nu sprake is van een contract of een geschil.

ONZE DRIVE.

Wij zijn juristen in hart en nieren. Bedrijfsjuristen en bedrijfsadvocaten in één. Het recht is onze business. Elke dag nieuwe vragen en problemen, nieuwe cliënten en tegenpartijen, nieuwe adviezen en oplossingen. Leuk en spannend! Het recht is altijd in ontwikkeling. Daarom zijn juridische zaken gecompliceerder dan de gemiddelde ondernemer denkt.

De kleinste beslissingen en handelingen kunnen de grootste consequenties hebben. Wij hebben een antenne voor juridische risico's en laten het recht in uw voordeel werken. Krijgt uw business te maken met onze business, dan zijn wij u graag van dienst. Want uw recht is onze drive!.

Smeerolie

Het recht is de smeerolie van onze maatschappij. Het regelt hoe we zaken doen, waar de onderneming aan moet voldoen, waar de grenzen liggen. Het recht is verweven met de praktijk van alledag. U heeft er constant mee te maken. Vervelend of niet, u kunt dit het beste accepteren en het recht in uw voordeel gebruiken. Een goede ondernemer heeft zijn zaken ook juridisch op orde. Dat maakt het ondernemen een stuk plezieriger. Dit is een keuze, het gaat niet van zelf. Als u dit ook wilt, dan geeft u ons meteen een seintje als u tegen juridische aspecten aanloopt. Dat is vaker het geval dan u denkt!

Het recht is nooit af

Het recht is dynamisch, net als de maatschappij. Dit levert dagelijks nieuwe juridische vragen op. Dat triggert juristen (advocaten, rechters, de wetgever) en leidt tot nieuwe jurisprudentie en wetgeving. Maar wetten en jurisprudentie lopen per definitie achter, omdat ze een trage reactie vormen op de dagelijkse ontwikkelingen in de maatschappij. Het recht is dus bepaald geen exacte wetenschap en biedt maar weinig garanties. Daarom kunnen wij in procedures ook geen 100% garanties geven. Vervelend, maar wel goed om te weten. Een goed en tijdig juridisch advies kan het verschil maken, om een procedure te voorkomen of in een procedure sterker te staan.

Gereedschapskist

Het recht is onze gereedschapskist. Wij weten exact wat er in die kist zit en wat niet. En we weten hoe we het gereedschap kunnen gebruiken. Dat kan als uw bedrijfsjurist, door u te helpen bij het ondernemen. Dan vullen wij u aan waar u dat wenst. Met antwoorden, adviezen, teksten voor uw mailtjes en contracten. Maar dat kan ook als uw bedrijfsadvocaat, als er al sprake is van een geschil of procedure. Dan nemen wij de last van uw schouders en handelen de zaak af. Met maximaal resultaat. Dat kan een klinkende overwinning zijn, maar ook een schikking met behoud van uw relatie met de wederpartij.

Uw recht is onze zaak

Het is belangrijk dat u ons op tijd inschakelt. Dat is altijd eerder dan u denkt. In de advies- en contractfase kunnen wij het meeste voor u betekenen. En de kosten vallen dan nog mee. Toch komen ondernemers vaak pas bij ons als er al 'gedonder' is en ze er zelf niet meer uitkomen. Dat is te laat! Dan kunnen we vaak alleen nog maar procederen. Leuk voor ons, maar niet altijd even leuk voor u. Wij helpen u graag om procedures te voorkomen. Of wij nou als bedrijfsjurist of als bedrijfsadvocaat voor u werken: wij maken uw recht tot onze zaak!

Uw recht is onze drive

Ons doel is om altijd van meerwaarde voor u te zijn. Wij willen dat u baat heeft bij onze juridische expertise. In de hoop dat u ons meteen gaat bellen of mailen in geval van een juridische kwestie. Omdat u weet dat dat verstandig en in uw belang is. Omdat u goede ervaringen met ons heeft. Zo willen wij bijdragen aan uw succes. Ons doel is dat u uw zaken juridisch op orde krijgt en houdt. Dat u uw recht onder controle heeft. Dat is onze drive!

Wie zijn wij?

Onze advocaten en juristen

mr. Peter W.M. Steenbergen

advocaat

   +31 (0)252 225253

   peter@steenbergenagri-legal.com/

   psteenbergen

Search